Få et spejl med indbygget lys og tag bedre billeder

30 juni 2020 Johanne Hansen

editorial

Måske har du også set de mange flotte spejle som florerer blandt de mange instagrammere og influencere, og du kan rent faktisk også få dit helt eget bloggerspejl. Et bloggerspejl er et spejl med indbygget lys i, så du slipper for at skulle finde ring light og diverse remedier frem for at tage billeder. Det er både nemt og flot på badeværelset. 

Få dit eget bloggerspejl 

Du kan finde en dygtig glarmester i Bramming som kan hjælpe dig med at sætte dit nye bloggerspejl op. Så får du rig mulighed for at tage meget bedre billeder af dig selv, og du behøver slet ikke at skulle tænke på at hive lys ud på badeværelset. Der er mange der efterhånden kender de famøse ring lights, hvor du kan justere styrken og varme og kulde på en lampe, så du kan tage et billede i det perfekte lys. Der er mange influencere som bruger sådan et spejl, og det er også et must have hvis du prøver på at slå igennem på Instagram. 

Få flere følgere 

Hvis du gerne vil prøve at blive en kendt influencer, og måske endda drømmer om at kunne leve af det en dag, så er det rigtig vigtigt at du får taget nogle ordentlige billeder til din profil. Du kan ikke tage ordentlige billeder uden at have det rigtige lys, og netop derfor er det en rigtig god ide med et spejl med indbygget lys. Så kan du nemt og hurtigt justere på styrken, og du kan også justere om det skal give koldt eller varmt lys. Så kan du altid tage perfekte billeder af dig selv, så du kan få en masse følgere på Instagram. Folk vil gerne se flotte billeder, og det er bare meget nemmere med det rigtige lys. På den måde ser man altid bedst ud. 

Flere Nyheder