Få et flot trægulv med den rette gulvservice

17 May 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er dit hus eller din lejlighed forsynet med et gennemgående trægulv, som er gået hen og blevet slidt eller beskadiget? Så bør du kontakte dit lokale gulvfirma med henblik på professionel gulvservice. Og her kan du med fordel vælge gulvfirmaet DBF Gulvservice.

Hvad kan DBF Gulvservice gøre for mit trægulv?

Uanset om trægulvet i dit hus eller i din lejlighed blot lider af overfladiske skønhedspletter, eller om det er hårdt medtaget af eksempelvis en vandskade, kan DBF Gulvservice hjælpe dig med at finde en løsning.

Et trægulv, som er almindeligt slidt, kan fremstå mere skadet end det egentlig er. I langt de fleste tilfælde vil ridser og skrammer samt splinter og misfarvninger fra solfalming kunne klare med en skånsom, dog effektiv, gulvafslibning. Alle sunde og raske trægulve kan tåle en gulvafslibning, da der ved denne procedure nemlig kun fjernes højst to millimeter af træværkets overflade.

Dette er fuldt tilstrækkeligt hvis man ønsker at gøre kål på oven for nævnte skønhedspletter – og en gulvafslibning tager også skjolder fra spildte væsker samt slidspor fra støv nedtrådt i træværket med i købet. En gulvafslibning efterlader trægulvet glat, ensartet og flere toner lysere – og klar til at modtage en plejende og beskyttende efterbehandling.

Har gulvet svære skader, for eksempel niveau forskelle eller dybe revner og skrammer, kan det være nødvendigt med en gulvafhøvling forud for gulvafslibningen. En gulvafhøvling er en noget mere voldsom operation, hvor op imod en halv centimeter af gulvets overflade skrælles af ved hjælp at skarpe skær som er monteret på en roterende valse. Du bør lade din gulvmand fra DBF Gulvservice vurdere om dit gulv kan tåle en gulvafhøvling. En sådan procedure kræver nemlig at der er et tilstrækkeligt tykt slidlag i brædder, lameller eller parketter.

Du kan altid booke en gulvmand fra DBF Gulvservice via hjemmesiden dbf-gulvservice.dk

More articles