Få en overdækket terrasse

26 February 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Hvis du har en terrasse eller hvis du overvejer at få en, bør du overveje at få den helt eller delvis overdækket. En overdækket terrasse gør det muligt at bruge terrassen i alt slags vejr. Når det regner eller når der er stærk sol. Den kan bruges til at tørre tøj på og selv i dårligt vejr er det muligt at grille. Er vi så heldige at have indian summer med varme nætter, kan den endda bruges til at sove udenfor. Er du i tvivl om hvordan du bør lave din terrasse, er der overdækket terrasse inspiration at hente. 

Få råd og vejledning

En af fordelene ved at benytte sig af en erfaren tømrer er, at han kan råde og vejlede dig i forhold til en overdækket terrasse. Både i forhold til materialevalg, men også hvor den skal være. Måske vil i få mere glæde at have en fritstående overdækket terrasse et helt andet sted i haven, end op af væggen. Den skal også have en udformning der passer til huset og ikke omvendt. Det er her at en uddannet tømrer virkelig kommer til sin ret. Det er også vigtigt at få råd til hvordan du vedligeholder din nye terrasse. Især hvis du gerne vil beholde den i mange år.

Få mindst 3 tilbud

Inden du acceptere et tilbud brug den tid der skal til for at få mindst 3 tømrer til at afgive et tilbud. Dermed er du mere sikker på at du ender med at få den bedste tømmer til at lave din terrasse. Både i forhold til pris, men også kvalitetsmæssigt. Det er en terrasse der skal holde i mange år, så det kan godt betale sig at bruge tiden på at få den rigtige tømrer til at lave den og lige på den måde som passer til dig og dit hus.

More articles