Få den rette autohjælp til tunge køretøjer i Ringsted

30 oktober 2020 Astrid Pedersen

editorial

Som entreprenør, landmand eller professionel inden for logistik- og speditionsbranchen opererer du til daglig med tunge køretøjer eller ditto maskiner. Disse skal helst være i tip top stand, hvis du skal kunne leve op til kundernes krav om hurtig ekspedition inden for en stram deadline. Men der kan ske ulykker – og når uheldet er ude, er det godt at være forsikret. Og derfor bør du finde en samarbejdspartner, som kan yde den rette hjælp hvis et af dine tunge køretøjer skulle havarere.

Hvor kan jeg få hjælp ved havari nær Ringsted?

Har du brug for en solid aftale om tungvogne autohjælp i Ringsted kan du altid kontakte Redning Danmark A/S.

Redning Danmark A/S er et privat rednings firma med speciale inden for autohjælp til tunge køretøjer og maskinel. Du kan altid tage direkte kontakt til Redning Danmark A/S i tilfælde af havari eller ulykker som involverer tunge køretøjer – eventuelt godsbærende lastbiler, landbrugsmaskiner eller lignende.

Redning Danmark A/S er i besiddelse af såvel de rette bjærgnings og fritræknings køretøjer som kompetent mandskab med mange års erfaring inden for tungvogne autohjælp. Redning Danmark A/S forestår såvel fritrækning og bugsering af dit køretøj som bjærgning af gods i forbindelse med havari af lastvogne.

Du kan altid regne med hurtig udrykning og sikker service fra Redning Danmark A/S i Ringsted når dine køretøjer befinder sig på vejene i det midt og vest sjællandske. Redning Danmark A/S har nemlig rednings og autohjælps station på Thorsvej i Ringsted få kilometer fra motorvej E20 hvorfra hele området omkring Ringsted, Sorø, Pedersborg, Stenlille, Munke Bjergby, Brorfelde, Glumsø, Viby og Haslev betjenes. Med en aftale om tungvogne autohjælp hos Redning Danmark Ringsted ApS kan du således trygt regne med sikker og pålidelig assistance, skulle et af dine køretøjer komme galt af sted.

Du kan læse mere om Redning Danmark A/S og tungvogne autohjælp i Ringsted på hjemmesiden redningdanmark.dk

Flere Nyheder