Få den rå og fede stil med en New Yorker væg

19 November 2020 Michelle Løhde Nielsen
Få den rå og fede stil med en New Yorker væg

Drømmer du om at få et touch af det rå New Yorker-look ind i din bolig? New Yorker-stilen har noget helt særligt over sig, og det er noget, som mange forelsker sig i, så snart de besøger byen. 

Den er især kendt for de røde mursten, rustikke glasvægge og store vinduespartier. En følelse af det industrielle er gennemgående, og det emmer af personlighed og storbyliv. 

Heldigvis kan du nemt få New Yorker-stilen ind i din egen bolig. Der skal ikke meget til, og du behøver ikke at forvandle hele din bolig for at skabe stilen. Ofte kræver det ikke mere end en ting eller to før, at du får fornemmelsen af den populære stilart. 

Få stilen med en rå New Yorker væg

Et særligt kendetegn for New York er de rå New Yorker vægge, som du ofte finder i de populære lofts. Det er lejligheder, der blev lavet i gamle industri områder, og de bestod derfor blot af ét stort rum. Det betød, at de blev delt op af rå og industrielle vægge med glas i, og det er efterfølgende blevet et helt særligt kendetegn for byen og dens stil. 

Du kan derfor nemt og hurtigt få New Yorker-looket ind i din egen bolig med en New Yorker væg. Med sådan en får du et touch af det rå og industrielle ind i dit hjem, så du kan skabe en charmerende og cool stemning i din indretning.

Her kan du få en klassisk New Yorker væg 

Hvor finder du så en klassisk New Yorker væg? Hos New-Yorker kan du få bygget en New Yorker væg fra bunden, som består af råt smedejern og glas. Lige præcis som en New Yorker væg skal være. 

Den har et gennemgående stilrent design, der er sin helt egen, men som stadig udstråler det originale look fra New York. Læs meget mere på deres hjemmeside, så du kan blive klogere på, hvad de kan tilbyde.

More articles