Få den mest ensartede hudtone med Clinique foundation

13 januar 2019 Astrid Pedersen

editorial

Når du skal købe ny foundation, er det ikke altid en løsning bare at købe den samme som den, du hidtil har brugt. Din hud har med stor sandsynlighed brug for forskellige foundations afhængig af årstiden. De fleste mennesker har tendens til meget tør hud i løbet af vinteren, hvorfor en foundation med ekstra fugt og plejende effekt er at foretrække. I de lyse sommermåneder har huden omvendt en tendens til overproduktion af olie i forbindelse med varme og deraf følgende sved – så da vil du nok helst bruge en lettere foundation eller en farvet dagcreme.

Om sommeren er det tilmed en fordel, hvis din foundation indeholder en vis beskyttelses faktor over for solens skarpe stråler, så du undgår solskadet hud. Samtidig vil din hud være brunere end om vinteren, således at din vinter foundation vil være for lys i forhold til din sommerhud – og omvendt. Og så ændrer hudens beskaffenhed sig med alderen; en tyveårig har typisk brug for væsentligt mindre dække evne i sin foundation end en fyrreårig.

Clinique foundation – ren makeup til alle hudtyper

Hvis du bruger din foundation hver dag, skal du være sikker på, at den indeholder så få kunstige tilsætningsstoffer som muligt. Parabener og parfume kan være årsag til allergi, overfølsomhed, og generelle forstyrrelser i den hormonelle balance. Derfor skal du søge at anvende makeup, som er så ren som muligt.

Clinique er blandt de brands, som minimerer brugen af kunstig kemi i deres produkter, og således er Clinique foundation 100% fri for parfume. Alle Cliniques produkter er fremstillet ud fra devisen, at unødig kemi ikke har noget at gøre i de produkter, vi smører på huden til daglig. Og derfor kan du trygt bruge Clinique foundation som basis for din daglige makeup.

Køb Clinique hos Sephora – din online beauty shop.

Flere Nyheder