Få den bedste forebyggende behandling hos din lokale tandlæge

19 juli 2020 Astrid Pedersen

editorial

Vi får alle at vide fra barnsben at det er vigtigt at gå til tandlæge med jævne mellemrum. Mens vi er små og går i grundskolen får vi gratis tandlæge hjælp gennem skoletandplejen. Men når vi bliver voksne og selv skal betale glemmer mange af os det årlige tandlæge besøg. Og det er faktisk rigtig ærgerligt.

Du kan nemlig formedelst et relativt beskedent beløb holde dig fri for alvorlige lidelser i tænder, tandkød og mundhule resten af livet hvis du blot sætter dig i stolen en enkelt gang om året og lader en dygtig tandlæge eller tandplejer rense og efterse dine tænder og gummer. På den måde vil du nemlig kunne forebygge de alvorlige lidelser karies (huller i tænderne) og parodontose.

Med en forebyggende indsats kan du således spare penge i det lange løb, og samtidig skåne dig selv for langtrukne og ubehagelige behandlinger. Får du først et hul i en tand skal du enten have en fyldning, en kunstig tandkrone eller et tandimplantat afhængig af problemets omfang. En rodbehandling af en tand som er angrebet af rodspids betændelse er heller ikke nogen hverken gratis eller smertefri omgang. Og har parodontosen først fået fodfæste i dit tandkød kan din tandlæge ikke længere forebygge – kun udøver damage control.

Find din lokale tandlæge klinik i Vallensbæk

Derfor er det en rigtig god idé at finde en god tandlæge som på grundig og effektiv vis kan forebygge skader og lidelser. Er du bosat i eller omkring Vallensbæk kan du med stor fordel vælge Tandlæge Mille Kjær som din faste tandlæge klinik. Hos Tandlæge Mille Kjær er du garanteret en professionel og personlig behandling af et særdeles kompetent team bestående af tandlæge, tandplejer og klinik assistent.

Du kan læse mere, og booke tid til en indledende konsultation hos Tandlæge Mille Kjær, på hjemmesiden https://www.milletand.dk/ 

Flere Nyheder