Få de bedste resultater med fysiurgisk massage

23 February 2020 Astrid Pedersen

editorial

Tilhører du den hårdt arbejdende del af den danske befolkning, som enten via kontor arbejde eller fysisk hårdt eller monotons arbejde belaster kroppen forkert? Så oplever du sikkert ofte spændinger, træthed i kroppen, smerter i hoved, nakke og skuldre, og måske endda nedsat bevægelighed i dine led. Her kan en god fysiurgisk massage gøre underværker.

Hvad sker der ved fysiurgisk massage?

Den til tider lidt hårdhændede massage metode fysiurgisk massage er ikke den form for massage, du vil modtage i spa afdelingen på et luksus hotel, som får dig til at slappe af og måske endda falde i søvn. Når du lægger dig på briksen hos en fysiurgisk massør for første, skal du belave dig på en oplevelse, som måske nok kan virke lidt voldsom – og måske endda en smule ubehagelig – men som til gengæld giver langsigtede resultater frem for kortsigtet nydelse.

En fysiurgisk massør vil arbejde i dybden med alle musklerne i hele din krop. Muskulaturen i arme og ben får en ordentlig omgang, lige som ryg og torso bliver gennemarbejdet. Dette foregår via lange, dybe strøg på hver enkelt muskel, fra dennes udspring til dens hæfte.

Grunden til, at dette kan gøre ondt, skyldes dels spændinger og infiltrationer i musklen, dels hyppigt forekommende inflammation af det bindevæv, som omgiver musklen. Men hen ad vejen vil musklen slappe af, blodtilførslen til musklen øges, og bindevævet blive blødt og medgørligt. Og dette vil styrke såvel din smidighed og bevægelighed i muskler og led som dit daglige velvære, idet eventuelle affaldsstoffer som følge af den øgede cirkulation lettere transporteres bort, og kroppen får overskud til af fungere optimalt.

Hvor kan jeg få en god fysiurgisk massage i Århus?

Hos DMS, som er bosiddende i Højbjerg, kan du bestille tid til en fysiurgisk massage – læs mere på https://www.dorthemargrethe.dk/ 

More articles