Et smukt smil giver bedre selvtillid

30 juni 2020 Sara Mortensen

editorial

Passer du mon dine tandlægetider? Mange tager til deres årlige tjek hos tandlægen, men mere end det bliver det ikke til. Mange tager kun til tandlægen med flere års mellemrum.

Måske lyder det lidt plat, men der er noget om snakken, når man siger “smil til verden, og verden smiler til dig”. Hvis man smiler mere og smiler til folk, så bliver man også gladere. Det siger meget om ens førstehåndsindtryk, om man ser glad og smilende ud. Måske er du en af dem, som har fået af vide at du burde smile noget mere? Det kan være enormt anstrengende at få af vide, hvis det egentlig bunder i at man ikke er tilfreds med sit smil. 

Få et smukt smil hos din lokale tandlæge

I dag findes der mange tandlæger, som tilbyder diverse behandlinger – altsammen vejen til et smukkere smil. Du kan få bleget dine tænder, så du får et hvidere smil eller få rettet dine tænder til, hvis de er skæve. I dag kan du få lige tænder uden at skulle have togskinner på. Mange tandlæger tilbyder rettelse af tænder med en gennemsigtig plastik bøjle.

Den er ikke ret synlig og så kan du få de smukke tænder du altid har drømt om. Grunden til at mange ikke gør noget ved deres tænder, er fordi de ikke gider have togskinner eller anden form for bøjle på, når de er i voksenalderen eller teenagere for den sags skyld. 

En fordel kan være at vælge din lokale tandlæge, som ligger tæt på hvor du bor. Hvis du bor i Næstved, kan det fx være en fordel at du bare kan gå eller cykle lige ned til din tandlæge i Næstved. Måske du også får lidt oftere tjek, hvis din tandlæge ligger tættere på hvor du bor. Mange gange er det også fordi det er noget af at projekt at skulle tage til tandlæge.

Hvis du skal igennem et langt forløb med bøjle eller lignende, er det også rart med din lokale tandlæge i Næstved, fordi man skal komme der ofte og også gerne vil have et okay forhold til sin tandlæge, hvis forløbet er længere end bare et tjek. Hvis du er utilfreds med dine tænder og dit smil, så er der helt sikkert en måde hvorpå det kan løses, hvis du ellers er klar på det!

Flere Nyheder