Er en dyr varmepumpe altid det bedste?

28 december 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Hvis du er på jagt efter en ny varmepumpe, har du måske overvejet, om det bare kan betale sig for dig, at du vælger den dyreste. Den dyreste er vel den, der har den bedste kvalitet, ikke sandt? Og når det kommer til at varme din bolig op, har du nok ikke lyst til at gå på kompromis med det. 

Men det er faktisk ikke sikkert, at det bedst kan betale sig for dig, at du vælger den dyreste. Bevares, de dyre modeller har en høj kvalitet, det er ikke det, vi siger. Men når du vælger en dyr model bliver tilbagebetalingstiden på varmepumpen utrolig lang.

Derfor går der lang tid, før du begynder at spare penge på at have en ny varmepumpe. I stedet kan det derfor være smart for dig, at du vælger en billigere model, så tilbagebetalingstiden dermed bliver kortere, og du hurtigt begynder at spare penge på din nye varmepumpe. 

image

Hvilken varmepumpe skal jeg så vælge? 

En varmepumpe, der har en forholdsvis kort tilbagebetalingstid – og dermed også en lav pris – er varmepumperne fra Panasonic. Der vil du hurtigt begynde at spare penge på, at du har sat sådan en op. Hvor meget du sparer, kommer selvfølgelig helt an på, hvor meget du bruger på at varme din bolig op nu. 

Selvom en Panasonic varmepumpe er billig, betyder det ikke, at den har en lav kvalitet. Faktisk har den en god T-CAP funktion. Det betyder, at den er lige så effektiv til at varme op, når det er minusgrader uden for, som når det er plusgrader uden for. Det er jo vigtigt i forhold til, at du jo netop har brug for en effektiv varmepumpe, når det er koldt uden for. 

Et af de steder, hvor du kan blive klogere på Panasonic varmepumper og også købe en, er på webshoppen amalo.dk. Se mere på https://www.amalo.dk/luft-til-vand-varmepumpe/panasonic-varmepumpe 

Flere Nyheder