En pisk kan bringe helt nye sider frem i soveværelset

28 marts 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Har I lyst til at prøve noget nyt og anderledes i soveværelset, er det oplagt, at I køber en pisk. Selvom det bare er et enkelt rekvisit, bliver det lige pludselig muligt at spille en rolle, når du har en pisk i hånden. Med den kan du straffe din partner for noget, han eller hun har gjort. I vælger helt selv, hvor hårdt eller vildt det skal være. Selvom I køber en pisk, og I måske har nogle ideer om, hvordan sådan en skal bruges, er det stadig vigtigt, at I kun gør det, som I har lyst til. 

Der findes en lang række forskellige former for webshops, hvor I har mulighed for at købe en pisk. En af dem, hvor I virkelig finder et stort udvalg, er på hjemmesiden love-lingeri.dk. Det er en stor webshop, hvor de har et kæmpe udvalg af forskellige former for sexlegetøj, lingeri og meget mere, der kan være med til at give mere krydderi til soveværelset, lige meget om du er alene eller sammen med en anden. 

Har du ikke prøvet at bruge en pisk i soveværelset før, kan du vælge en model, der ikke slår så hårdt. Det er med til at gøre, at du lige kan prøve det af, inden du vælger en, der slår hårdere. Hos love-lingeri.dk har de for eksempel nogle ruskindspiske, hvor det er nemt for dig at styre, hvor hårdt du vil slå med dem. 

Hvis du allerede ved, at du godt kan lide at slå virkelig hårdt, kan du også få nogle piske, der egner sig godt til det. Det er for eksempel en pisk med en læderende med nitter på. Den kan godt gøre rimelig ondt – kan du godt lide det, er det derfor den helt rette for dig. Det kan også være, at du gerne vil have flere at vælge imellem, og i det tilfælde kan du selvfølgelig nemt skabe dig det helt rette udvalg ved hjælp af love-lingeri.dk. 

Flere Nyheder