En hobby tager tid at opbygge

10 marts 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Formentlig har du set nogle TV-programmer eller bare indslag, hvor man besøger almindelige mennesker – på overfladen.

For nede i kælderen, på loftet, i annekset eller et andet sted udspiller der sig en anden verden, der står i skarp kontrast til det liv, som vedkommende ellers lever til dagligt med familie og arbejde.

Det kan være alt fra en omfangsrig samling, en større produktion af bestemte remedier, man måske sælger ud af; en gigantisk bane med model-tog eller måske ligefrem et bryggeri på hobbyplan, der er ved at tage fart.

Ofte bliver man imponeret af sådan et syn, specielt hvis man selv kan få lov til at kigge forbi og spørge, og har man selv en interesse for emnet, kan man se, at hobbisten selv går meget op i processen fra start til nu – og at det er en kender, man har med at gøre, når man spørger ind til samlingen eller ser det i funktion.

Man forstår nu, hvorfor vedkommende er blevet udvalgt til dette program, og selvom personen måske er et almindeligt menneske til dagligt, så er det næsten et alter ego af en superhelt, man i fritiden har at gøre med.

Vedkommende er måske ligefrem ekspert på sit område og høster stor anseelse i sit miljø, hvor vedkommende bliver spurgt til råds og måske ligefrem er formanden for en bestemt klub.

Du bliver selv inspireret til at gå samme veje, men omvendt bliver du også nedslået af synet, for du ved, at du aldrig vil kunne nå denne person til ankelsokkerne på samme måde.

For det første handler det ikke om at være bedre eller mere omfangsrig, og for det andet skal en anden person jo overtage pladsen en dag.

Og alle hobbyer er jo startet med næsten ingenting og en beslutning – og der kan du også nå til med tålmodighed.

Tjek også disse sider:

https://hobby-fritid.dk/
https://hobbyglad.dk/
https://hobbytips.dk/
https://hobbybloggen.dk/
https://hobbyråd.dk/
https://hobbyLivet.dk/
https://fritidsaktiviteten.dk/
https://Dille-Bloggen.dk/
https://naturinteresse.dk/
https://HobbyArbejde.dk/
https://Hobby-Inspiration.dk/
https://hobbyforslag.dk/

Flere Nyheder