En guide til at vælge det rette parkeringsfirma

Hvis du gennem en boligforening, ejerforening eller som virksomhed råder over flere p-pladser, kan du opleve at de bliver optaget af andre end dem egentlig burde have adgang til p-pladserne. Det være utrolig tidskrævende og ikke mindst frustrerende at holde det overblik som virksomhed eller boligforening. Ved at vælge et parkeringsservice til at varetage p-pladserne, kan du sikre dine medarbejder eller beboer at deres p-pladser altid være tilgængelige for dem. Dermed har du en professionel løsning, for at sikre at der er styr på p-pladserne. Det gælder både for dig, som ønsker at yde en service for dine beboer i boligforeninger eller for dig med en virksomhed, der ønsker at tilbyde p-pladser til medarbejdere og kunder. 

Her er opgaven at finde det rette parkeringsfirma, der kan tilbyde dig en lukrativ løsning. 

Find det rette parkeringsfirma til at varetage p-pladser

Når du skal finde det rette parkeringsfirma til at håndtere og varetage dine p-pladser, er det værd at undersøge markedet. Der er i dag flere forskellige parkeringsfirmaer, hvorfor der kan være fordele og ulemper de forskellige steder. 

Når du vælger et parkeringsselskab til at varetage dine p-pladser, kan du forvente, at du selv kan diktere, hvad de gældende regler skal være for p-pladsen. Det gælder både, hvis du ønsker at folk skal kunne betale for parkeringstiden, eller hvis det skal være en gratis ydelse for beboer og medarbejdere. 

Hvis du ønsker at vælge det bedste og billigste parkeringsfirma, kan vi varmt anbefale dig at vælge Unopark

Derfor skal du vælge Unopark som parkeringsfirma

Der er flere gode argumenter for, hvorfor du skal vælge det danskejet parkeringsfirma. Først og fremmest er det gratis og helt omkostningsfrit for dig at komme i gang. Unopark sørger for at installere skilte og stander ude foran dine p-pladser. Her har du en fast kontaktperson, som hjælper dig med at tilpasse aftale efter de regler du ønsker for dine p-pladser.