En brugt Tesla er bedre end ingen Tesla!

14 februar 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

De der Tesla-biler er blevet populære som aldrig før, og det er der mange grunde til.

Men som med så mange ting så skal man helst have det nyeste og fineste på markedet for at kunne blære sig ved at vise, at man har forstand på, hvad der rører sig, og man gerne vil have det ypperste, som der er at få.

Derfor investerer mange i en ny Tesla, og det er der sådan set intet i vejen for, for der er rigeligt derude til, at der umiddelbart er nok til alle, og der bliver løbende produceret flere og flere.

Men hvis man har tænkt sig, at man skal have en Tesla, fordi man gerne vil tænke lidt på miljøet, så gør man sig selv og naturen en stor tjeneste ved at vælge en brugt Tesla hos Bilgruppen.

Brugt Tesla

For det kan godt være, man helst vil have det nyeste, som der er blevet spyttet ud til brugerne, men det er jo bedst for alle parter, at man køber noget brugt, så man ikke engagerer sig for meget i brug og smid væk-kulturen.

En brugt Tesla kan du bruge længe

Så kan det godt være, at du tænker, at en brugt Tesla ikke er lige så højteknologisk og miljøvenlig som de nyeste, men du skal tænke på, at der også er mange penge og ressourcer brugt på at lave en ny, og det kan så blive vejet op af, at du køber en brugt.

Måske frygter du så, at du ikke kan bruge den her Tesla i lige så lang tid, fordi den formentlig ikke er så holdbar, når den er blevet brugt.

Her skal du mere se det som, at den er blevet kørt til, og selvom den måske ikke lige er kørt ned ad rampen fra et firma, så er det jo ikke ensbetydende med, at den er klar til at blive kørt i graven om lidt.

Flere Nyheder