En blød doughnutseng virker afslappende på din hund

19 november 2021 Emilie Jacobsen
En blød doughnutseng virker afslappende på din hund

editorial

Som hundeejer vil du selvfølgelig gerne give din hund alt det bedste. Specielt hvis den er lidt nervøst anlagt. I det tilfælde er det en særligt god ide, at du overvejer en doughnutseng. Det er en seng, der er formet som en doughnut. Der er altså en kant rundt om, som din hund kan ligge opad, hvilket gør det muligt for den at ligge på mange forskellige måder. 

Den runde form og særligt det bløde plys, som sengen er lavet af, er med til at give din hund større tryghed og dermed få den til at slappe af. Plyssen minder om, hvordan hunden lå op ad sin mor og sine søskende, da den var hvalp. Har du en hund, der har svært ved at falde til ro, kan denne seng altså være løsningen. 

Et godt sted for dig at købe en doughnutseng til din hund er på webshoppen dingadget.dk. De har et stort udvalg af dougnutsenge, og du kan derfor få dem i forskellige størrelser og farver. I forhold til størrelsen er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at vælge en, der passer til din hund. Den skal kunne ligge komfortabelt i den, men samtidig må den ikke være for stor, så den mister følelsen af at være beskyttet. Se mere her

image

Vask og ryst hundesengen

Når din hund har ligget i sengen i noget tid, kan den begynde at blive lidt flad. I det tilfælde skal du bare ryste den lige som en pude. Så folder den sig ud igen, og din hund vil dermed kunne ligge langt mere komfortabelt efterfølgende. 

Hvis betrækket bliver beskidt, eller det bare begynder at lugte meget af hund, kan du også vaske det. Det er aftageligt og kan nemt komme i vaskemaskinen. Det gør det nemt for dig at holde din hunds seng ren og pæn. 

Flere Nyheder