Effektiv rynkebehandling uden kirurgi

03 august 2021 Astrid Pedersen

editorial

Rynker er en naturlig del af ældningsprocessen. De karakteristiske smilerynker i mundvigene og rundt om øjnene er med til at give ansigtet karakter og kan faktisk være rigtig smukke. Men det samme kan ikke siges om de tørhedsrynker som opstår på grund af UV bestråling, rygning, stress og lignende. Og derfor er der mange som vælger at en rynkebehandling.

Hvordan kommer jeg rynker i ansigtet til livs?

Hvis du gerne vil af med de skæmmende tørhedsrynker er det en god idé at finde en skønhedsklinik som tilbyder rynkebehandling.

Du bør dog se dig godt for i den forbindelse. Mange behandlere er ikke helt up to date med de seneste metoder, og har måske ikke 100% styr på behandlingen.

Således kan du nemt risikere at gøre tingene værre end de er. Og derfor bør du altid vælge en skønhedsklinik med et solidt renomme og masser af erfaring ud i rynkebehandling.

Hvor kan jeg få en effektiv rynkebehandling i København?

En sådan skønhedsklinik finder du i Cool Wave Clinic. Cool Wave Clinic har igennem mange år hjulpet glade og tilfredse klienter fra København og nærmeste omegn til et friskere og mere ungdommeligt udseende.

Hos Cool Wave Clinic benyttes udelukkende de nyeste og mest vel dokumenterede metoder i forbindelse med rynkebehandling. De dygtige personaler hos Cool Wave Clinic er trænede i at benytte de moderne apparater som tages i brug til eksempelvis ASWT (Acoustic ShockWave Treatment) behandlinger. Denne behandlings metode er særdeles populær når det handler om at komme rynker til livs.

Med ASWT behandling kan du opnå såvel en reduktion i antallet og dybden af dine eksisterende rynker som en forebyggende effekt. Hudens evne til at bevare fugt, og dermed modvirke dannelse af rynker, forbedres mærkbrt. Og det helt uden et kirurgisk indgreb.

Du kan læse mere om rynkebehandling hos Cool Wave Clinic på hjemmesiden coolwaveclinic.dk

Flere Nyheder