Dyreklinik i trygge rammer

10 november 2019 Simone B

editorial

Trygheden er i fokus, når du og dit kæledyr skal til dyrelæge

Når uheldet er ude, og kæledyret behøver behandling af den ene eller den anden art, er det vigtigt at kunne besøge en klinik, hvor du og dit kæledyr føler jer i helt trygge hænder. Generelt er det naturligvis alfa omega, at vi føler os i gode hænder og får en positiv oplevelse, når vi går til lægen – uanset om det er os selv eller vores kæledyr, der skal have behandling. Det er vigtigt at finde den helt rette klinik, hvor der bliver taget godt hånd om dit kæledyr og dets velbefindende.

Hos Værløse Dyreklinik er det en stor prioritet, at give både dig og patienten en positiv og tryg oplevelse, når I besøger dem. Dette sikres ved at alle medarbejdere har god tid til opgaverne, og viser stort nærvær og personligt engagement overfor jer. I hyggelige og rolige omgivelser i Værløse møder i dygtige og erfarne dyrlæger, som lægger stor vægt på faglighed og ansvarlighed i deres arbejde med  dit kæledyr.

Værløse Dyreklinik udfører mange typer af behandling

Værløse Dyreklinik har stor ekspertise inden for både hunde, katte, fugle, kaniner og gnavere, og  behandler både medicinske og kirurgiske lidelser. De har det rette udstyr og ekspertise til eksempelvis at udføre avancerede røntgenscanninger af hofte- og albueled, og udfører herudover også kvantitativ blodanalyse, som kan fastsætte det rette parringstidspunkt. Dyrlægerne videreuddanner sig løbende, således at de er konstant opdateret på den nyeste viden inden for diagnostik og behandling. Desuden står de altid klar med gode råd til foder, daglig håndtering af dit kæledyr samt hvordan du på bedste vis sikrer sundhed og høj livskvalitet hos dit kæledyr.

Har dit kæledyr brug for kyndig behandling i trygge rammer, så kan du se meget mere til de forskellige behandlingstyper hos Dyreklinik Værløse her.

Flere Nyheder