Du skal jo også ud til den her køreskole

05 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du tænker måske ikke over det, men når man ser på, hvor de fleste køreskoler ligger placeret, så er det oftest centralt i en by.

Se blot på en given køreskole i Århus og læg mærke til, hvor de fleste befinder sig henne.

Der er jo dem, der skal have taget kørekort til et andet køretøj, mens de stadig har deres sædvanlige, og måske har man mistet kørekortet og skal generhverve det, men man må i den periode stadig køre bil.

Men langt de fleste skal måske tage kørekort for første gang, så derfor er det mest belejligt, at man har køreskolen tæt på offentlig transport og er let at komme til.

Det er også sådan, at man lettest kan få kunder i biksen, da de lettest kan se en, og de måske husker en, når de spotter en på rundture i byen på cykel, i bus eller lignende.

Men hvordan foretrækker du at komme ud til køreskolen?

Kom til tiden til køreskolen

Det er jo ikke billigt at tage sådan et kørekort, og man skal jo gerne gennem alle lektionerne, så man kan få sig sit kørekort, så det er vigtigt, at man kommer til tiden, om det er en praktisk eller en faglig lektion.

Derfor er det også smart, at man kan køre ud fra køreskolen på vejene, når der er kørelektioner, hvor man for eksempel i Aarhus hurtigt kan komme til både motorvej, skov og få spændende ture til natkørsel.

Man kan måske ikke altid lige komme frem med ens foretrukne metode, hvorfor man så den ene dag tager cyklen, mens man en anden tager det offentlige.

Man skal jo så bare håbe på, at man også kan komme hjem igen med det offentlige.

Andre gange kan man måske være heldig at få et lift af andre frem og tilbage.

Flere Nyheder