Du kan finansiere din bil med et bil lån

22 juni 2019 Astrid Pedersen

editorial

Skal familien køre trygt og sikkert i mange år, kan det godt betale sig at købe en ny bil. Især hvis den gamle er blevet så slidt, at den konstant skal på værksted. Selv kvalitets biler har en udløbsdato – og har din gamle bil efterhånden mange år og kilometer i bagagerummet, er det en rigtig god idé at tage en ny bil op til overvejelse.

Hvad er fordelene ved at købe en ny bil?

Når en bil bliver gammel og slidt, sker der for det første det, at den oftere skal på værksted. Bilens enkelte dele vil ikke altid slides i samme tempo – og når de en efter en begynder at stå af, vil værksteds besøgene blive hyppigere. Du kan således se frem til en masse udgifter i forbindelse med reparation og udskiftning af reservedele. Og efterhånden kan det godt blive et problem at skaffe de rette reservedele.

For det andet vil bilens motor, idet den med årene slides, blive mere krævende og mindre energi effektiv. Dette betyder, at dine udgifter til benzin eller diesel samt olie vil stige. Den dårlige brændstof økonomi vil belaste dit budget i en grad, så det faktisk bedre kan betale sig at skifte bilen helt ud med en nyere og mere miljøvenlig model. På den måde vil du også kunne spare en mindre formue i grønne afgifter – og på parkerings licensen, hvis du er bosat i en af de større byer.

Hvordan kan jeg få råd til en ny bil?

Priserne på biler i Danmark er temmelig høje på grund af høje skatter og afgifter. Derfor er det for det meste nødvendigt at finansiere køb af ny bil med et bil lån. Hos Ikano Bank tilbydes bil lån uden krav om udbetaling. Du kan læse mere om Ikano Bank billån uden udbetaling på ikanobank.dk

Flere Nyheder