Du fortjener en mommy makeover

19 juli 2020 Lykke Holzmann Søby

editorial

Måske har du været for travlt til at træne i fitnesscentret. Måske har du nået en vis alder, eller måske er du træt af ikke længere at kunne passe tøjet fra din yndlingsbutik. Uanset årsagen, føler du dig ikke længere bedst. Du leder efter en måde at gendanne den gnist, du havde før din graviditet.

Den største fordel ved en mommy makeover er at føle sig godt tilpas med sig selv igen. Mange kvinder er selvkritiske. Vi ser os i spejlet og ser buler frem for skønhed. En mommy makeover vil udglatte dine buler og hjælpe dig med at se lækker ud igen. Det er godt for dig. Det er også godt for din familie, og det er godt for din produktivitet.

Flere kirurgier samtidig

Når du får en mommy makeover, kan du for eksempel slå fedtsugning og brystløftning sammen. Det betyder mindre planlægning. Prisen reduceres også markant, når flere procedurer udføres på én gang.

En mere dramatisk effekt

I stedet for at strække din forandring over flere måneder eller år, giver en mommy makeover dig mulighed for at gøre alt på én gang. Du vil se store ændringer på kort tid.

Strammere hud

En af de ting mange mennesker savner når de bliver ældre, er den stramme hud, de havde i deres ungdom. Med en mommy makeover forbedrer du din hud og kan føle dig mere selvsikker.

Tøj, der faktisk passer

Hvis du beslutter at få en mommy makeover, bliver det pludselig nemt at finde tøj der passer. Du behøver ikke at jage rundt efter jeans, der er rummeligere i taljen og strammere i lårene. Du kan endda begynde at handle i nye butikker.

Bedre bryster

Efter at have fået babyer og ammet, har brysterne en tendens til at hænge, hvilket fjerne kavalergange der ser så attraktiv ud i meget tøj. Når du får et brystløft eller en brystforstørrelse, vil du elske at vise din kavalergang frem igen med nedskårne toppe og smigrende halskæder.

Flere Nyheder