Disse ting kan du putte ned i dine plastikkasser

23 oktober 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

De fleste hjem har plastikkasser, selvom man hører så meget om, at det ikke er godt at bruge for meget plastik, men det er trods alt godt at bruge genanvendelige kasser, end man skal hen at have fat i nogle nye hver gang, når man har brugt de samme i en periode.

Flyttekasser af pap kan man sagtens genbruge flere gange, men bliver de våde, så skal de smides ud, og de går lettere i stykker end plastikkasser, hvorfor de ikke holder lige så længe generelt.

Plastikkasser vejer måske lidt mere end pap, men de er lettere at bære rundt på, fordi der er mindre chance for, at de dratter sammen i hænderne på en, hvis man har samlet dem forkert.

Det er dog praktisk ved papkasser, at man kan folde dem sammen bagefter, men sådan kan man også gøre med mange moderne plastikkasser.

Fyld mange ting i dine plastikkasser

Siden sådan nogle plastikkasser er meget robuste, så kan man også putte en del ting i dem, uden man skal være bange for, at de bryder sammen.

Det vigtigste er sådan set, at man sørger for, at man ikke har ting, der stikker ud over kanten, rager i flere retninger eller skurer på hinanden dernede eller blander sig rundt, så det bliver umuligt at finde ting.

Man skal også være forsigtigt med at have fødevarer eller våde sager dernede, da man måske kan risikere, at plastikkasserne afsmitter på maden, som ikke er sundt at spise.

Men det smarte i denne sammenhæng er blandt andet, at hvis man så alligevel risikerer, at plastikkasserne bliver våde, så kan man gøre dem rene, hvorimod papkasserne er man nødt til at smide ud.

Selvfølgelig har sådan nogle plastikkasser også en udløbstid, men generelt kan de holde sig i lang tid og genbruges længe til mange formål.

Flere Nyheder