Din digitale indgang til din bil

07 maj 2020 Søren Black

editorial

Find den bedste mekaniker

For mange er bilen et vigtigt redskab, når turen for eksempel går på arbejde. Den er indbegrebet af frihed og glæde. Derfor er det vigtigt, at du har et godt sted at henvende dig, når du ønsker informationer om bilsalg, reservedele eller et godt værksted i nærheden af, hvor du bor. Engang var det forholdsvist simpelt at skifte en pære eller et tændrør på bilen hjemme i garagen. I dag er moderne biler blevet så tekniske, at selv små reparationer skal foretages af en professionel mekaniker. Derfor er det vigtigt, at du altid finder den bedste mekaniker i dit nærområde, når din bil har brug for en kærlig hånd. Det Digitale Bilhus hjælper dig, der har brug for kompetent hjælp til din bil.

Din bilforhandler på nettet

I dag starter mange gøremål på dit internet. Således også det at finde en ny bil eller få den gamle repareret bedst muligt. Med det Digitale Bilhus har de fysiske butikker ude hos bilforhandlerne fået en ekstra indgang, som du med fordel kan benytte hjemme fra sofaen. Her er der nemlig tale om et digitalt samarbejde mellem syv forhandlerhjemmesider, hvor du både kan hente vigtige informationer og gøre en rigtig god handel. Det betyder rent praktisk, at næste gang din Toyota skal skiftes ud, så kan du bare nøjes med at klikke ind på Det Digitale Bilhus, hvor du altid finder omkring 800 forskellige brugte biler til salg.

Gør det nemmere at finde ny bil

Det Digitale Bilhus er sat i verden for at kunne servicere dig, lige der hvor du ofte er allermest, nemlig på internettet. Så mens du tjekker e-mail fra din svigermor, så kan du samtidig gå på jagt efter den næste drømmebil til din carport. Det Digitale Bilhus kan selvfølgelig ikke erstatte de fysiske butikker, hvor du kan hilse på din lokale mekaniker. Men det kan gøre det meget nemmere at lede efter ny bil eller få informationer om det lokale værksted, der kan hjælpe dig med en reparation på bilen.

Flere Nyheder