Din bedemand kan hjælpe dig med dødsannoncen på den afdøde

01 november 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Når der er en, der dør, er der mange, der vælger at sætte en dødsannonce i avisen. Det kan være en god måde at lade bekendte vide, hvornår begravelsen er. På den måde har de mulighed for at møde op. Hvis det er en person med et stort netværk i lokalmiljøet, der er død, vil du jo ikke kunne ringe til alle for at fortælle, at personen er død. Det kan være, at den afdøde og dem i lokalmiljøet slet ikke havde hinandens numre, men bare nød at gå til gymnastik sammen flere gange om ugen, eller havde siddet i kommunalbestyrelsen sammen. 

Måske virker det for uoverskueligt for dig at skrive en dødsannonce, når der er en, der lige er død. I det tilfælde kan det være rart for dig, at du kan få bedemanden til at hjælpe dig med det. Bedemanden har styr på, hvad der normalt står i sådan en annonce, hvad der er muligt at skrive og for eksempel hvilke former for symboler, det er muligt at have med. Det kan derfor være rart for dig at have bedemanden at støtte dig til i det tilfælde. 

Professionel bedemand på Als 

Leder du efter en bedemand i Guderup, der kan hjælpe dig med at skrive dødsannoncen samt alle de andre opgaver i forbindelse med en begravelse, kan du for eksempel se nærmere på Als Begravelse. Det er et professionelt bedemandsfirma, der har stor erfaring inden for området. De kan derfor hjælpe dig med alle de opgaver, der er brug for. Deriblandt selvfølgelig dødsannoncen. 

Derudover er der også mange praktiske opgaver som bestilling af kiste, urne og gravsten, at tale med præsten og kirketjeneren om, hvornår begravelsen skal være, at udfærdige en række forskellige former for papirer og mange andre opgaver. Det er derfor rigtig rart for dig, at du har en bedemand til at hjælpe dig. 

Flere Nyheder