Det skal du tænke på, når du skal have ny tandlæge

04 september 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Overvejer du at få en ny tandlæge, er du måske i tvivl om, hvad du skal lægge vægt på, når du gør det. Det er en god ide, at du sørger for at tænke dig om, for det er irriterende for dig, hvis du snart skal finde en ny tandlæge igen, fordi du ikke fik valgt den rigtige første gang. Her kommer vi ind på nogle af de ting, som det er en god ide, at du tænker over, når du skal vælge en tandlæge. 

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at vælge en tandlæge i nærheden af dig. Bor du i Aarhus, skal du selvfølgelig finde en tandlæge i århus. Bor du i København, Odense eller Aalborg, er det selvfølgelig en tandlæge i den by og så videre. På den måde undgår du at komme til at have en for lang transporttid, når du skal til tandlægen. Det er med til at gøre det langt nemmere for dig at komme dertil. 

Derudover skal du selvfølgelig også tjekke, at det er en tandlæge, der har nogle rimelige priser. Det kan spare dig for mange penge, særligt hvis du ofte kommer til tandlæge. Et af de steder, hvor de har nogle meget rimelige priser, er på Stjerneklinikken i Aarhus. 

Lider du af tandlægeskræk, er det ekstra vigtigt, at du lægger vægt på, at det er en tandlæge, som du har tillid til. Derfor kan det være en god ide, at du læser op på tandlægen og måske prøver at møde tandlægen, inden du endeligt bestemmer dig. Dermed kan du finde ud af, om det er en tandlæge, der kan hjælpe dig med at dæmpe din angst, når du skal af sted. 

Når du er klar til at skifte tandlæge, bør du bede din nuværende tandlæge om at sende din journal videre, så din nye tandlæge ved, hvad der har været galt med dine tænder gennem tiden. 

Flere Nyheder