Det skal du overveje, når du skal have ny græstrimmer

07 december 2021 Emilie Jacobsen
image

editorial

Når du er på udkig efter en ny græstrimmer, er der selvfølgelig en række forskellige detaljer, som du skal overveje. Dermed kan du nemt få valgt den rette. Vi kommer her ind på nogle af de ting, som du skal tænke over, inden du vælger en græstrimmer. 

Vi er blevet inspireret til artiklen af webshoppen prishammeren.dk. Der forhandler de en lang række forskellige former for værktøj, deriblandt mange typer af græstrimmere. Hvis de skal anbefale en til dig, vil de altid anbefale en Makita græstrimmer, da den er udtryk for ekstremt høj japansk kvalitet. 

Når du skal vælge en græstrimmer, skal du først og fremmest se på, hvor nem den er at betjene. Vil det være nemt for dig at montere græstrimmeren på stangen – og vil det være nemt for dig at få den af igen, når den skal renses eller vedligeholdes? Det er ting, som du ikke har lyst til at bruge lang tid på. Det skal bare fungere. 

image

Hvilke funktioner har den?

Når du skal købe en græstrimmer, er det selvfølgelig også vigtigt, at det er en, der er nem for dig at starte. Du skal hurtigt kunne vælge det rette program og så kunne komme i gang med dit arbejde. Det er de færreste, der lige frem nyder at klippe kanterne på deres græsplæne og gerne vil bruge flere timer på det. 

Derudover bør du også se på, hvilke funktioner græstrimmeren egentlig har. Har du brug for nogle særlige funktioner, der gør det muligt for dig at komme tæt på bestemte genstande i haven? I så fald er det vigtigt, at du ser på det, inden du køber en græstrimmer. 

Derudover kan du også se på, hvor meget græstrimmeren larmer, når den kører. Det vil være det rareste for både dig og dine naboer, at du vælger en model, der ikke larmer så meget. 

Flere Nyheder