Derfor skal du vælge et linoleumsgulv

01 oktober 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Går du og leger med tanken om at få lagt nyt gulv eller få det gamle udskiftet? Så er der mange spændende muligheder at vælge imellem. Et gulv er ikke bare et gulv – det er en stor del af den stemning du får, når du træder ind i et rum. Det er dermed en del af ens boligindretning og kan gøre en stor forskel alt efter, hvilken gulvtype samt hvilken variant du vælger. 

Her er linoleumsgulve utrolig populære i Danmark. Det er en fantastisk materiale, som du kan finde i mange forskellige varianter og designs. 

Derfor skal du vælge linoleumsgulve

Der er flere gode grunde til at du skal vælge et linoleumsgulv frem for de andre gulvtyper. Det er et prisbilligt materiale, som er utrolig slidstærkt. Det er utrolig let at vedligeholde, og dermed let at rengøre, hvis du skulle spilde vin, kaffe eller andre stærke væsker på dit gulv. Her kan en varm fugtig klud være nok, hvis du fjerner det med det samme. 

Derudover er linoleumsgulve et naturbaseret produkt. Det er derfor ideelt for dig, som går op i bæredygtighed og det grønne miljø omkring dig. Det er et blødt materiale at gå op, og har derfor også den funktion at det kan være lyddæmpende, hvis du har et større rum, hvor der er en del klang. 

Derudover er det en gulvtype der er god til at holde på varmen og temperaturen i rummet. 

Hvor kan du købe linoleumsgulve?

Hvis du er ved at undersøge markedet, og leder efter det bedste sted at købe dit linoleumsgulv, kan vi måske hjælpe dig på vej. Der er et stort udvalg af forskellige typer og designs af linoleumsgulve. Det betyder også, at der er forskelle at finde i både kvaliteten og prisen. Vi har derfor undersøgt markedet, for at finde en god udbyder af linoleumsgulve til skarpe priser. Find dem her hos https://kennditgulv.dk/ydelser/linoleum/.

Flere Nyheder