Derfor skal du vælge en erhvervspsykolog til din virksomhed

20 september 2020 Silje Hansen

editorial

Uanset om du er en mindre eller større virksomhed er der uden tvivl travlt på din arbejdsplads. Der bliver lagt nye målsætninger og strategier for, hvad virksomheden skal opnå eller løbe efter. Her er du som virksomhed og leder afhængig af at dine medarbejder hjælper dig med at nå disse nye målsætninger. 

Der er sikker større krav til deres arbejde og performance, for at du kan lykkedes med at nå disse mål. Det kræver som regel, at medarbejderne skal kunne løbe stærkere eller arbejde mere effektivt, for at det overhovedet bliver realistisk. Det vil dermed også betyde, at der bliver lagt et større pres på virksomheden, hvilket kan resultere i stress, depression eller angst på arbejdspladsen.

Fordele ved at have en erhvervspsykolog tilknyttet din virksomhed

Der er som udgangspunkt flere fordele ved at have en fast psykolog tilknyttet sin virksomhed. Her er det en fordel at vælge en psykolog, der er specialiseret i erhverv og coaching. Når man som virksomhed kører i sit højeste gear presser man hele virksomheden til at præstere sit bedste hver dag. Det er langt fra at alle kan holde til det pres der bliver lagt for dagen. Der vil dermed være chance for at lederne eller medarbejder løbende har brug for at blive coachet eller talt med, så alle er trygge ved den rejse I skal afsted på.

Dermed undgår man også negativ stress i kroppen, som typisk er det som er ødelæggende for de fleste. For som udgangspunkt er det svært at drive en forretning uden at der vil være stress. Det skal bare helst være positiv stress over, at der er travlt at man har det godt med det. 

Hvilken erhvervspsykolog skal du vælge?

Der findes i dag flere psykologer at vælge imellem i den enkelte byer og områder. Det kan måske derfor være en jungle at navigere rundt i. Vi vil derfor gerne hjælpe dig ved at give en varm anbefaling for at vælge https://www.kjerulf-partnere.dk/.

Flere Nyheder