Derfor skal du forny dit jagtudstyr

15 marts 2021 Anne-Mette Hansen

editorial

Jagtudstyr er et begreb, der dækker over mange ting. Det kan være alt fra din beklædning og dit camouflageudstyr til lokkefugle og lokkekald. Der findes rigtig meget tilbehør til dét at gå på jagt.

Måske har du haft dit udstyr over en længere periode? Så kan det være, at det er tid til fornyelse med nyt og praktisk udstyr til den kommende jagtsæson?

Læs med i denne artikel, og få tre gode grunde til at forny dit jagtudstyr.

1. Godt klædt på 

At gå på jagt kræver god og praktisk beklædning. Det skal både være varmt at have på – kunne modstå vind og regn – og så skal det falde i ét med skoven og dens omgivelser. På den måde er det mest behageligt for dig at gå på jagt i mange timer, og du vil lettere kunne snige dig ind på dit bytte. 

Det kan være, at du har haft din jagtjakke i mange år? Så er det på tide med en ny, som lever op til forholdene. Måske en heldragt er at foretrække? Eller hvad med smarte overalls? Der findes et væld af jagtudstyr indenfor beklædning. 

2. Nyt og innovativt udstyr 

Lokkekald, lokkefugle og optik. Der er rigtig meget udstyr på markedet, der kan gøre det lettere for dig at jage og finde dit bytte. Måske går du rundt med en gammel kikkert uden det længste sigte? Eller måske har du brug for et nyt og effektivt lokkekald? Der kommer hele tiden nye produkter til jagt på markedet. 

3. Træn hunden til jagt

Vil du have hund med på jagt? Det kræver sit udstyr. Både til at træne hunden, inden du skal have den med på jagt – men også for at klæde hunden godt på til jagten. Det kan f.eks. være med camouflagetøj til hunden. Eller en redningsvest, hvis hunden skal svømme ud og finde byttet.

Flere Nyheder