Der er mange måder at spare penge på

28 november 2021 Steffen Petersen

editorial

Badeværelset er et af de mest personlige rum i dit hjem. Du har sandsynligvis brugt en masse tid og penge på at indrette det og sørget for, at du har alle de rigtige møbler og installationer, så du kan føle dig godt tilpas, når du bruger det. Men hvad med selve designet? Har du nogensinde overvejet at give dit badeværelse en overhaling med nogle smarte gør-det-selv-projekter? Det kan være så simpelt som at male væggene eller fliserne, hvilket gør en stor forskel, uden det sprænger dit budget. Med disse budgetvenlige tips kan du gå i gang i dag!

 

image

 

Opdater dit gamle badekar

Badekarret er et møbel, der fylder ufattelig meget på dit badeværelse og som helt sikkert tiltrækker megen opmærksomhed, både hos dig selv og hos dine gæster. Det er derfor også vigtigt, at du har et smukt badekar, som du er stolt af at vise frem. Hvis det gamle badekar er begyndt at blive slidt og hullet i emaljen, behøver du ikke udskifte det med et nyt. Der er en nemmere og billigere løsning, nemlig at male det. Det er en god idé at hyre en professionel til denne opgave, da det kan være en svær og krævende proces, men ikke desto mindre er det stadig billigere end at udskifte det med et nyt. Vil du vide mere, kan du søge på ‘koldemaljering af badekar’ og læse om det.

Mal dine vægge, fliser og møbler

Der er ingen tvivl om, at farver betyder meget i ethvert rum. Det er uanset om det gælder farver på vægge, fliser eller møbler, så er farverne med til at bestemme rummets udtryk. Det er derfor også en nem og billig måde at renovere dit badeværelse på og du kan vælge at male alle de nævnte ting eller du kan holde dig til en. Det kan også nemt blive for meget, hvis der er for mange farver og det kan være en god idé at begrænse sig. Det vigtigste er, at du bruger de farver, som du kan lide og som kan give det resultat, du bliver mest tilfreds med.

Flere Nyheder