Der er god hjælp at hente til kloakken

15 december 2019 Cecilie Mortensen

editorial

Som boligejer kan der være en del arbejde, der løbende skal vedligeholdes i boligen. Det gælder alt fra hårde hvidevarer, en have der skal passes, tagrender som skal renses eller sågar hjælp til kloakken, hvis man oplever udfordringer med den. 

Nogle af de typisk tegn der kan være på, at du skal have fat i en kloakmester er, at du oplever lugtgener fra dine afløb. Dernæst kan det også være, at du oplever at der står vand op i håndvasken, ekstra meget vand op i toilettet eller at du har oplevet tegn på rotter. Disse er nogle af de ting, der kan tyde på, at kloakken ved din bolig ikke fungerer optimalt. 

Det kan være en fordel at du kontakter din lokale kloakmester, så snart du oplever nogle af disse gener. På den måde kan der hurtigt og effekt findes en løsning, og din kloak kan komme til at blive velfungerende igen. Det gælder især også, hvis man oplever afføring fra rotter, har rotter op gennem toilettet eller ser rotter på ens grund. Her kan det være nødvendigt med en TV-inspektion, så man kan se, om et af kloakrørene er beskadiger. 

Få hjælp til kloakken

Hvis du ønsker hjælp til din kloak, så kan du med fordel kontakte firmaet Bjarne Ørts & Co. Her vil du møde en autoriseret kloakmester, som har solid erfaring med at hjælpe kloakken godt på vej igen. Du kan også altid give firmaet et kald, hvis du er i tvivl om, hvorvidt der skal en kloakmester ud. Bjarne Ørts & Co. hurtigt kunne vejlede dig omkring, om problemet kan løses gennem deres hjælp. Du kan også forhøre dig omkring, hvad deres hjælp vil koste, så du har en ca. pris, før kloakmesteren kommer ud til din bolig. Det gælder desuden både, hvis du bor til leje eller hvis du selv ejer dit hus. Du kan læse mere her: https://www.bjarneorts.dk/kloakmester.aspx

Flere Nyheder