Dekorer dit hjem med Kay Bojesen fugle

12 juli 2019 Anne-Mette Hansen

editorial

Der er mange måder, hvorpå du kan gøre dit hjem smukt, indbydende og hyggeligt. Det kan ofte være de helt små ting, der tæller. En slags pynt der især er blevet populær i Danmark, er de traditionelle og ikoniske træfigurer fra Kay Bojesen heriblandt de flotte fugle. 

Hvilken Kay Bojesen fugl skal du vælge?

Hvad med dem alle? Ville du nok sige, hvis du var lidt af en samler, som bare ikke kunne undvære én eneste af de skønne fugle figurer. Kay Bojesen brandet har virkelig også designet nogle utrolig flotte fugle. Den nyeste af dem alle er den grønne og sølvfarvede sangfugl Georg. Han er lidt af en ener, og faktisk noget helt andet end de klassiske fugle i træfarver. Han giver et helt specielt touch til det nordiske look med sin grønne krop og sit sølvfarvede næb. Vidste du egentligt, at han er døbt Georg til ære for Georg Jensen? Kay Bojesen var i 1910 i lære hos ham som sølvsmed. Sølvfarven er derfor inspireret af sølvsmykker, der var meget populære i den tid. 

Hvor kan du købe fugle fra Kay Bojesen?

Ja, hvor kan du egentlig finde de flotte fugle? Du kan købe dem i mange af de typiske isenkram- og interiørbutikker. Men du kan også gå online, hvor du ofte kan få et godt tilbud på de flotte figurer fra Kay Bojesen. Designklassikershop.dk fører et stort udvalg af de skønne fugle. Du kan f.eks. finde den nye fugl Georg, men også mange af de kendte, som turtelduerne og spurveparret. Eller hvad med de farverige spurve på planke? Her får du syv flotte i fugle i alle regnbuens farver på en sort træplanke. Den vil se fantastisk flot ud i vindueskarmen eller på en hylde.

Men lad det være op til dig. Gå på opdagelse, og find din favorit fugl lige her: https://designklassikershop.dk/shop/kay-bojesen-fugle-477c1.html

 

Flere Nyheder