CTS anlæg – hvad er det?

20 april 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Hvis du er virksomhedsejer og ikke har hørt om et CTS anlæg før, så er der god grund til at læse med her. Først og fremmest så står CTS for Central Tilstandskontrol og Styring. Når man snakker om et CTS anlæg, så henviser man til en bygnings styresystem. Det kan være et styresystem, som giver et overblik over alt fra aircondition, ventilation, overvågning, alarmsystemer, og til styring af vand og elektriciteten.

Du kan måske allerede fornemme, hvordan det kan være et effektivt værktøj, når man kan få et samlet overblik gennem et CTS anlæg. Det kan nemlig gøre det nemmere at overskue og overvåge alle de anlæg m.m., som man har i en bygning. Og jo større en bygning man sidder i, jo flere årsager er der til at få det installeret. 

Udover at et CTS anlæg giver et godt overblik, så kan det også spare give gode besparelser, økonomisk. Det kan bl.a. være ved, at ansatte bedre kan udnytte deres arbejdstid – primært for dem som sidder i de tekniske jobs, og som skal holde styr på firmaets tekniske anlæg. Der er også påvist, at der kan være besparelse at hente på varmeregningen og elregning. 

Hvor får man installeret et CTS anlæg? 

Hvis man vil i mål med et CTS anlæg, så kan det første skridt være, at man får CTS rådgivning. På den måde kan man blive sat 100 % ind i, hvordan anlægget kan bruges i netop ens virksomhed. Man kan også få rådgivning omkring de besparelser, der kan være at hente, og hvorfor det kan være en god investering, man gør sig. 

Tit og ofte så kan de rådgivende CTS-firmaer også hjælpe med indkøb til dig, så du bedst muligt kan komme i mål. Du kan også læse mere her, hvis du gerne vil have hjælp til at installere et anlæg

Flere Nyheder