Campingpladser for hele familien

24 maj 2020 Astrid Pedersen

editorial

Skal familiens årlige ferierejse gå til Danmark? Så kan I med fordel drage vestpå.

Find de bedste campingpladser i det vestlige Danmark

Leder du og din familie efter lækre og veludstyrede campingpladser i Vestjylland, kan I med fordel tjekke Camping og Familiepark West.

Hos Camping og Familiepark West finder I ikke alene flotte pladser, hvor I kan parkere campingvognen eller slå familiens telte op. I får også adgang til en naturlig forlystelsespark i form af et stort natur areal, hvor hele familien kan boltre sig i spændende oplevelser og udfordrende aktiviteter. De helt små kan plaske i vandlandet eller lege på hoppepuden under forældrenes opsyn, mens de lidt større børn har mulighed for at gå på eventyr på natur legepladsen.

Der ud over finder I spændende fiskesøer, hvor det er muligt at forsøge sig med selv at fange familiens aftensmad, samt en flot minigolf bane med atten huller. I kan sejle i kano på den nærliggende å, eller udforske området i moon cars. Der er desuden mulighed for at spille frisbee, beach volley og fodbold – og så er der ikke langt til det storslåede buldrende Vesterhav hvis familien vil på udflugt.

Også familier eller grupper som ikke er besiddelse af et telt eller af en campingvogn er velkomne hos Camping og Familiepark West. Camping og Familiepark West tilbyder nemlig lækre feriehuse og hytter til udlejning. Når I booker et feriehus eller en hytte hos Camping og Familiepark West, har hele familien adgang til samme faciliteter som campisterne. Og I bestemmer selv om I ønsker at tilberede jeres aftensmad i det til hytten eller huset hørende køkken, eller om I vil benytte jer af de fælles grill faciliteter.

Hvis du ønsker at booke en hytte, et feriehus eller en campingplads til sommerens ferie i Danmark, kan du læse mere og finde priser på camping på campingfamiliepark.dk

Flere Nyheder