Brug en gulvsliber i Skødstrup efter skader på gulvet

05 marts 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

I Skødstrup kan man opleve mange årsager til at få trægulvet slebet ned.

Det kan være, det bare er blevet den årlige tid, hvor man rutinemæssigt hyrer ens vante gulvafslibningsfirma ind til at slibe gulvet ned.
Måske er gulvet blevet brugt mere hårdt i én periode end en anden, hvorfor man har brug for en ekstra gulvafslibning.
Og så er der til udviskning af skader på gulvet – hvis det er muligt.

For der kan være mange skader på ens gulv, der kræver en gulvafslibning i Skødstrup, for det er ofte den mest hyppige årsag til, at man får gulvet slebet ned: Der er kommet slitage på det af forskelligt omfang, der enten er  småt, lidt markant eller stort.

Den slags kan komme ved vedvarende brug af trægulvet fra betrædelse af sko, dyrs kløer henover gulvet og børns leg på gulvet – eventuelt med tuscher eller andet!

Men skaderne kan også kommet af andre årsager, hvilket blandt andet kan være fra ætsende væske, der ved et uheld er blevet hældt på gulvet, eller hvis der er sket en brandskade på gulvet, som man gerne vil have fjernet.

Her er man ofte nødt til at få professionelle gulvafslibere ud til at besigtige skaderne og gulvet – som man generelt skal – så de kan sige, hvilken type gulvafslibning man får brug for.

Måske er der endda brug for en gulvafhøvling før selve gulvafslibningen, hvilket specielt kan være tilfældet, hvis skaden sidder rigtig dybt eller hårdt i gulvet.

Man skal ikke selv begynde at udbedre disse skader, da man kan komme til at gøre det værre, end det var i forvejen, og så kommer afslibningen måske til at tage endnu længere tid – og koste endnu mere for dig.

Dog skal man huske, at man kan være så uheldig, at gulvet er så hårdt medtaget, at det ikke er til at fikse, hvorfor man skal have gulvet skiftet ud, hvis man ikke kan leve med skaden.

Men lad os da håbe, det ikke ender så grelt, så kontakt din gulvafsliber med det samme, når skaden er sket eller opdaget.

Flere Nyheder