Bosch varmepumper – når varmen skal være klimavenlig

04 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle skifte dit gamle fyr ud? Så kan du med fordel vælge en luft til vand varmepumpe frem for et nyt fyr.

Hvorfor skal jeg købe en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe er det billigste mest energi effektive alternativ til et fyr, når det handler om opvarmning af private boliger. Med en luft til vand varmepumpe kan du roligt regne med at skære op imod 70% af dine årlige udgifter til varme – og sikkert mere, hvis du indregner rensning og reparation af fyr.

En luft til vand varmepumpe gør fyrets arbejde på langt mere effektiv vis – og for en meget mindre miljømæssig omkostning. Således kan du med en luft til vand varmepumpe roligt tage lange varme bade og fyre op for varmen med god samvittighed. Og ønsker du kvalitet for pengene kan du vælge en Bosch varmepumpe.

Hvor finder jeg Bosch varmepumper i Køge?

Er du bosiddende på Køge egnen kan du med fordel vælge en leverandør af varmepumper som opererer på den kanter. Hos Dansk Varme ApS, som residerer i Herlev vest for København, finder du et stort udvalg de lækre varmepumper fra Bosch.

Når du køber din nye Bosch varmepumpe hos Dansk Varme ApS følger levering og montering af varmepumpen med i købet. Dansk Varme ApS hjælper også gerne med at ansøge om energi tilskud til indkøb og opsætning af varmepumpe. Du kan opnå energi tilskud til din luft til vand varmepumpe idet du med en varmepumpe får en langt mere energi effektiv – og dermed klima og miljø venlig – løsning end du gør med et gammelt. Udtjent fyr. Og så vil din nye varmepumpe have tjent sig selv ind endnu hurtigere.

Du kan læse mere, og finde din nye Bosch varmepumpe, på Dansk Varme ApS’ hjemmeside danskvarme.dk

More articles