Bondage – det ultimative erotiske rollespil

12 juli 2018 Astrid Pedersen

editorial

Siden Fifty Shades Of Grey bøgerne og den efterfølgende film trilogi gjorde sit triumf tog verden over, er blid BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme) blevet populært som aldrig før. Flere og flere eksperimentere med det pirrende erotiske rollespil, som på én og samme tid er en nydelses forstærker og en tillidsøvelse. Med bondage og dominans kan man udforske grænserne og rollefordelingen i parforholdet, og komme til at se hinanden på helt nye måder – også selv om man har været sammen i flere år, og føler, at man kender hinanden ud og ind.

Bondage – en leg med roller

Måske føler I, at der er én i parforholdet, som altid tager teten – såvel på det dagligdags som på det erotiske plan. Og måske var det en idé at prøve at bytte rollerne ud, så den passive blev den aktive, og den aktive for en stund var underlagt den anden parts vilje og ønsker. Alt kan lade sig gøre med bondage. Og vælger man at tilføje ekstra pacificerende elementer som for eksempel ball gags eller blind folds, bliver legen blot ekstra fræk.

Køb udstyr til den erotiske bondage leg online

Hvis du mener, at du har en Anastacia eller Christian Grey gemt dybt inde i dig, som trænger til at blive levet ud, kan du hos belugi.dk finde udstyr til bondage og blid BDSM i et stort og varieret udvalg. Belugi.dk er en velassorterede online sexshop, som fører Nordens største udvalg af sexlegetøj og erotiske hjælpemidler fra kendte og velansete brands. Her finder du en hel afdeling udelukkende forbeholdt bondage og hvad dertil hører af udstyr, fra bløde silkereb og forede håndjern til piske, klemmer og elektriske aggregater. Belugi.dk garanterer såvel en 100% diskret handel og forsendelse som den laveste pris på alle deres produkter. Og hvis du bestiller for over 399,- kr., er leveringen gratis.

Flere Nyheder