Boligkøb uden faldgruber med en professionel boligadvokat

02 February 2018 Astrid Pedersen

editorial

Er du på boligmarkedet i købers medfør, og har du fundet netop drømmehuset eller ønskelejligheden, er du sikkert interesseret i at slå til med det samme, så indflytning kan ske hurtigst muligt – og så boligen ikke bliver snuppet for næsen af dig af en anden ivrig køber. Desværre ender den slags impulskøb ofte i tragedie, da det sjældent er en god idé at foretage sit livs investering i huj og hast.

Der er mange faktorer at tage hensyn til, og det anbefales at sætte sig grundigt ind i sagerne, inden man optager det store lån. Men hvem har dog tid til det, når der er så mange andre ting der skal passes ved siden af – jobbet, familien, og måske en flytning, som skal koordineres samtidig?

Lad boligadvokaten stå for papirarbejdet, så du er sikret en tryg og sikker bolighandel

Der er mange gode grunde til at alliere sig med en dygtig boligadvokat, når man står for at skulle købe site nye hjem. For det første er boligadvokaten på din side, i modsætning til ejendomsmægleren, banken, forsikringsselskaberne, realkredit institutterne og andre implicerede først og fremmest er ude på at tjene penge – og da mæglers provision kommer af et lukket salg, går han udelukkende sælgers ærinde.

Boligadvokaten er således din repræsentant, som giver dig uvildig og kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med købet, sørger for en grundig gennemlæsning af al dokumentation, og fungere som kommunikationskanal i forhold til sælger, mægler og bank. Din boligadvokat sørger desuden for, at alle procedurer følges, for eksempel at de rette indberetninger foretages, og at skødet bliver indmeldt til tinglysning.

Find din boligadvokat på eboligadvokat.dk – professionel rådgivning til fast, lav pris

eboligadvokat.dk tilbyder kompetent rådgivning, baseret på mange års erfaring inden for handel med fast ejendom. Her finder du pakker til enhver type bolighandel, til faste, lave priser, så du ved hvad du har at regne med, og så du er sikret, at alle nødvendige trin er inkluderet.

Læs mere på https://eboligadvokat.dk/

 

More articles