Blomster til alle lejligheder

05 februar 2021 Mette Nielsen

editorial

Der er nu ikke noget som blomster, der kan løfte en stemning uanset om den er trist eller god allerede. Blomster er det vi giver, når vi vil anerkende andre og deres følelser, når vi vil glæde folk og vise medfølelse. Ja, blomster er gode til alle livets situationer og hvis der er noget man ikke skal være nærig med, så er det blomster.

Alle har deres favorit blomster. Der er dem, der elsker en buket roser, dem der kan lide enkle farve og faste buketter, dem der elsker store, løse buketter med mange farver. Heldigvis finder der næste lige så mange blomster, som der findes mennesker. Alle er unikke og kan noget særligt. Det er det skønne med blomster, de kan næsten stensikkert bringe noget glæde ind i de fleste liv, for det er de færreste som decideret hader blomster eller den gestus det er, når det bliver givet i gave.

Giv blomster og gør glad

Hvis du er i tvivl om hvad du skal give i en gave, eller om du skal tage en buket blomster med til en ven, et familiemedlem eller et arrangement, så bør du altid gøre det. Hellere give blomster end ikke at gøre det, for blomster kan bringe så meget glæde og taknemmelighed med sig, at de er alle pengene værd.

Når du køber blomster til folk, kan det være en god idé lige at overveje, hvilken slags mennesker de er, eller hvilken situation de skal give til. Er det til en begravelse, skal blomsterne passe til det. Er det en kærlighedsbuket, kan de passe til det, og skal du give blomster til din mormor, som elsker gul, jamen hvorfor så ikke vælge blomster i den farve.

Du kan ganske enkelt sammensætte en buket, der passer næsten præcis til det menneske, du skal give blomsterne til og på den måde bringer de endnu mere glæde.

Flere Nyheder