Bliv klogere på antiinflammatorisk kost med et godt foredrag

20 november 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Hvis du gerne vil blive klogere på anti-inflammatorisk kost, er det en god ide for dig at arrangere et foredrag. Der kan du fra en ekspert høre om kosten, bagefter vil der være mulighed for at stille spørgsmål. Det giver dig altså et rigtig godt billede af, hvordan du skal skrue din kost sammen, når du gerne vil spise anti-inflammatorisk. 

Hvis du bare læser om kosttypen på nettet, kan du selvfølgelig også få et godt indblik. En foredragsholder kan dog komme rundt om det på en helt anden måde end en artikel på nettet. Derfor er det en god ide, at arrangerer et foredrag i stedet. 

Leder du efter en oplægsholder til anti-inflammatorisk kost foredrag, kan du for eksempel henvende dig til Frede Damgaard. Han har siden 1970’erne beskæftiget sig med forskellige former for alternativ behandling, deriblandt hvordan kosten spiller en vigtig rolle for, hvordan du har det. Ved at ændre på din kost kan du altså få det bedre. 

image

Hvad er anti-inflammatorisk kost? 

Du har sikkert hørt begrebet anti-inflammatorisk kost tidligere, men det er ikke sikkert, at du er helt klar over, hvad det egentlig er. Det er selvfølgelig meget smart, at du sætter dig ind i, hvad det helt præcist betyder, inden du arrangerer et foredrag med det. 

Anti-inflammatorisk kost betyder, at du spiser mad, der mindsker betændelsestilstanden i kroppen. Det er mad, der hjælper med at holde dig mæt hele døgnet, så du for eksempel ikke får en stor lyst til sukker, fordi du er sulten. Derudover er det også mad, der hjælper dig til at få en bedre tarmflora. Hvis du døjer med maven, vil det derfor være den helt rette kost for dig. 

Måske tænker du nu, at anti-inflammatorisk kost må være meget svært at sammensætte, men det er egentlig bare helt almindelig mad, hvor du sørger for at spise det rette. 

Flere Nyheder