Bil lån – den smarte finansiering af bil

03 juli 2019 Astrid Pedersen

editorial

Når din gamle bil er blevet så slidt og affældig, at du føler det som en ren gamble hver gang du sætter dig selv – eller andre familiemedlemmer – ind i den, er det på tide at overveje en udskiftning af bilen. Især hvis familien er afhængig af en velfungerende bil, som ikke er ved at falde fra hinanden konstant.

I så tilfælde nytter det nemlig ikke noget at hænge ved den gamle bil. Den vil nemlig ikke blive hverken billigere eller mere drift sikker med tiden – tvært imod. Gamle biler har det med oftere og oftere at skulle på værksted, samtidig med at de sluger benzin eller diesel som aldrig før. Dette skyldes, at en gammel og slidt motor ikke udnytter brændstoffet med samme effektivitet som tidligere. Og så er det, at bilen går hen og bliver dyr i drift.

Billigere og sikrere kørsel med en ny bil

Samtidig er sikkerheds niveauet i en ældre bil også på retur. Du kompromitterer med andre ord din egen og din families tryghed, hver gang I kører en tur i bilen. Alene af den grund er det en rigtig god idé at overveje en ny, moderne bil som erstatning for den gamle. Med en ny bil får du såvel et højt niveau af sikkerhed på vejen som masser af køreglæde og komfort.

Ikke nok med, at smarte teknologiske features gør køreturen sjovere og sikrere – du sparer også penge i det lange løb på grund af den nye motors høje energi effektivitet. Og samtidig kan du have god samvittighed over for klima og miljø, når du kører i din nye, brændstof økonomiske bil.

Finansiering af bil med bil lån fra Ikano Bank

Du kan med fordel klikke ind på ikanobank.dk og læse mere om hvordan du opnår et fordelagtigt lån til køb af bil.

Flere Nyheder