Bevar gulvet godt efter besøg af en gulvsliber i Hammel

11 marts 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Efter du har haft besøg af en gulvsliber i Hammel, er der nogle ting, du selv kan gøre for, at der går lang nok tid til, at gulvet skal slibes ned igen.

Disse tips, vi vil komme med, kan sagtens overføres til andre trægulve i Danmark, men her tager vi udgangspunkt i den jyske by Hammel.

Man kan jo mene, at er gulvafslibningsfirma er interesseret i at arbejde så meget for dig som muligt, og de gode af slagsen elsker at også at slibe gulve ned for dig, men de er lige så interesseret i, at du bliver en tilfreds kunde hos dem.

Derfor burde de ikke lave lemfældigt arbejde eller prakke dig til at få foretaget unødige, opfølgende gulvafslibninger. De rette gulvafslibningsfirmaer vil guide dig bedst muligt til, hvordan du passer på dine trægulve med vask, overfladebehandling med remedier, du enten har liggende eller let kan anskaffe dig.

Så vil de gladeligt komme igen, når tiden er trængende på gulvet til endnu en gulvafslibning, eller hvis I får lavet en fast aftale om et jævnligt besøg af firmaet til at slibe gulvene ned.

Men der er også nogle husmoderlige råd, du kan benytte dig af, så gulvet kommer til at holde sig i flot stand, og disse råd går ud over de tips, man får af firmaerne og eventuelt med, artefakter man selv kan behandle med.

Se, et gulv er jo til for at blive brugt, så der er ingen grund til at blive emsig omkring, at gulvet ikke må betrædes. Men man kan jo efter en gulvafslibning indføre en aftale i husstanden om, at man tager skoene af, inden man går ind på gulvet, så dette ikke blive slidt for hurtigt ned.

Ligeledes kan man sige, at heftig leg og løben rundt på gulvene – eventuelt med dyr – ikke er noget, man skal gøre på bemeldte gulv.

Dette kan medføre, at gulvet bevarer sin flotte, nye overflade i længere tid.

Flere Nyheder