Bevar din skønhed med nærende og plejende creme

13 november 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du ked af, at din hud i ansigtet er blevet slappere og mere rynket med tiden? Så er der faktisk en del du selv kan gøre for at komme disse problemer til livs. Du kan for eksempel bruge den rette rynkecreme.

Hvor finder jeg den perfekte rynkecreme?

Med alderen mister huden sin elasticitet, og kan blive slap og hængende. Dette skyldes at der ikke produceres samme mængder collagen i huden når vi bliver ældre som da vi var yngre. Rynker og slap hud er således en helt naturlig proces, som er blandt de mest almindelige tegn på aldring.

Hvis du ønsker at udskyde disse alders tegn, som ikke altid er lige flatterende for dit udtryk, bør du spise sundt, drikke masser af vand – og sørge for at holde huden fugtmættet og næret i overfladen. Det sidst nævnte tiltag kræver en god creme, som kan tilføre huden de nødvendige nærings stoffer og rigelige mængder af fugt.

Er huden fugtmættet, og får den tilført vitaminer, mineraler og andre former for næring både indefra og udefra, er der gode chancer for at du kan slippe for de skæmmende alders tegn som får dig til at se træt og trist ud. Og derfor bør du vælge en rynkecreme som indeholder alle de nærings stoffer som huden har brug for – her under vitamin B12.

Vælg en vitamin holdig rynkecreme, og se resultater med det samme

Hos den danske creme producent Vitacreme finder du netop den rynkecreme du skal bruge. Vitacreme B12 Rynkecreme er kåret som Bedst I Test, og er via kliniske forsøg testet og dokumenteret som særdeles virksom i forhold til bekæmpelse af rynker i ansigtet. Vitacreme B12 Rynkecreme stimulerer biosyntesen i bindevævet i overhuden hvorved der dannes ekstra collagen hvilket bidrager til dit ungdommelige udseende og giver en glat og frisk teint. Du kan læse mere på vitacreme.dk

Flere Nyheder