Bestil tid til røntgenundersøgelse hos røntgenklinik i København

04 November 2019 Astrid Pedersen

editorial

Når skader, som du har pådraget dig i forbindelse med for eksempel sport, ikke kan ses med det blotte øje, er det oplagt at få foretaget en røntgen eller ultralyds undersøgelse. Muligvis vil din læge konstatere, om huden er misfarvet i området, eller om dette er ømt ved berøring – men for at kunne fastslå, om der er tale om et brud, en forstuvning, eller en læsion på muskler eller ligamenter (for eksempel en fibersprængning), skal der en røntgen eller ultralyds undersøgelse til. Derfor vil lægen typisk give dig en henvisning til en røntgenklinik, som kan bistå med udredning af din skade.

Hvilken røntgenklinik skal jeg vælge?

Er du bosiddende i Region Hovedstaden, kan du med fordel vælge Røntgenklinikken Nørrevold. Røntgenklinikken Nørrevold er med sin centrale beliggenhed tæt på Nørreport Station utroligt nem at komme til. Og så er ventetiden hos Røntgenklinikken Nørrevold meget kort.

Skal du have foretaget en enkeltstående røntgen eller ultralyds undersøgelse, kan du som regel komme til samme dag som du har modtaget din henvisning fra din praktiserende læge. En mere omfattende undersøgelse vil typisk have en ventetid på mindst to arbejdsdage, hvor du kan komme til i forbindelse med en klinisk mammografi i løbet af så kort tid som to uger.

Hvad kan Røntgenklinikken Nørrevold tilbyde?

Røntgenklinikken Nørrevold kan tilbyde stort set alt inden for røntgen eller ultralyds undersøgelser. Den vel etablerede og professionelle special læge praksis har igennem mange år betjent patienter fra hele Hovedstads området, og ledes af dygtige og erfarne overlæger. Der ud over er klinikken befolket med såvel dygtige sygeplejersker og radiologer som med top of the line udstyr til røntgen eller ultralyds undersøgelser.

Du kan være sikker på en hurtigt og professionel service hos Røntgenklinikken Nørrevold. Vil du bestille tid efter henvisning fra din læge, kan du gøre dette på hjemmesiden noerrevold.dk

More articles