Bestil en plads på et billigt webhotel

08 september 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal du til at lancere en ny hjemmeside eller en webshop, hvor du kan sælge dine produkter eller ydelser? Så skal du finde en god hosting udbyder.

Du kan med fordel undersøge mulighederne for at lægge dit website på et webhotel – en såvel billig som praktisk løsning med alle services inklusive.

Hvad koster et domæne på et webhotel?

Priserne på webhotel plads varierer selvsagt alt efter hvor meget plads og båndbredde du skal bruge, og hvor høj en kapacitet den pågældende server kan præstere.

Når du lejer dig ind på et webhotel kan du typisk vælge mellem tre eller fire hosting pakker. Prisen på en webhotel løsning kan faktisk komme langt ned nu om stunder. Det er muligt at finde en hosting løsning til under ti kroner om måneden.

Med et billigt webhotel kan du komme rigtig langt hvis det blot handler om at hoste et mindre website med få undersider og en enkelt database. Selv de billigste webhoteller tilbyder gode services og features. Det drejer sig eksempelvis om antivirus og firewall sledes at din hjemmeside er beskyttet mod hacking.

Langt de fleste hosting udbydere tilbyder samtidig daglig backup af dit website og en failover løsning i form af en ekstra server. På den måde er du sikret imod tab af data i tilfælde af server nedbrud.

Skulle dine behov ændre sig kan du altid opgradere til en af de lidt større website løsninger. Disse hedder typisk noget med pro eller enterprise og kan sagtens håndtere større websites samt webshops med megen trafik og stor belastning i perioder. De professionelle webhotel pakker tilbyder som oftest ekstra features så som telefon support. Og selv disse løsninger er faktisk temmelig billige.

Du kan læse meget mere om danske webhoteller, finde de bedste webhotel priser og vælge dit nye webhotel på webhotel-guiden.dk.

Flere Nyheder