Bestil DAO pakkelabel online

06 September 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal du sende en pakke til en adresse i Danmark? Så kan du med fordel benytte DAO.

Hvem er DAO?

DAO står for Dansk Avis Omdeling og opstod som et distributions selskab stiftet af danske aviser til omdeling af tryksager. Den dag i dag er DAO en af de førende leverandører af fragt og forsendelses service her til lands.

Når du bruger DAO som dit fragtselskab i forbindelse med forsendelse af pakker kan du vælge imellem dør til dør levering og så levering til et af de mange DAO indleveringssteder eller pakkeshops rundt omkring i Danmark.

Det er nemt at sende pakker med DAO. Hvis du ønsker at sende en pakke via et DAO indleveringssted kan du bestille din forsendelse online. Du skal blot indtaste pakkens mål og vægt samt adressen på pakkens modtager i den smarte formular på Købpakkelabel.dk.

Så vil du få præsenteret en række af de billigste og hurtigste løsninger. Og så er det blot om at vælge den forsendelses metode som passer dig bedst.

Print DAO pakkelabel ud online

Når du så har valgt hvilken service du ønsker at benytte kan du betale for din forsendelse online. Dernæst får du et pakkelabel til udprintning.

Et DAO pakkelabel indeholder alle data omkring din forsendelse og skal fastgøres på din pakke på en måde så du ikke dækker for eventuelle stregkoder, numre eller QR koder. Disse skal nemlig kunne scannes af de enkelte operatører som behandler din pakke på dens rejse fra punkt A til punkt B.

Første stop på denne rejse er den lokale DAO pakkeshop. Her kan du indlevere din pakke til forsendelse ved DAO. Når du benytter denne metode til forsendelse af pakker får du fordelene af at kunne spore din pakke hele vejen fra pakkeshop til modtager ved hjælp af en smart tracking app.

Klik ind på Købpakkelabel.dk og læs mere.

More articles