Besøg din lokale høreklinik for en gratis høretest

27 February 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du ved at komme godt op i årene, og har du din hørelse mistænkt for at være aftagende som følge af aldersrelateret hørenedsættelse? Så bør du overveje at få anskaffet et høreapparat.

Høretab kan nemlig være særdeles ubehageligt, og vil med tiden kunne udvikle sig til at blive et stort handikap. Det starter måske med at du bliver nødt til at skrue højere op for dit tv eller din radio end du plejer for at kunne følge med. Du vil måske have svært ved at høre hvad din samtale partner siger hvis der er larm omkring jer. Og når du begynder at sige ”HVAD ..?” til hver anden sætning er det på tide at besøge en høreklinik.

Få hjælp til din hørenedsættelse på din lokale høreklinik i Roskilde

Er du bosiddende i Roskilde eller på de kanter kan du med fordel vælge den centralt beliggende klinik Speciallægens Høreklinik ApS som din høreklinik. Her kan du altid få foretaget en grundig høretest som kan påvise et eventuelt tab af hørelse og angive omfanget af dette.

Hvis din audiologist eller ørelægen selv vurderer at du er en egnet kandidat til et høreapparat kan du samtidig få hjælp til såvel udvælgelse som tilpasning og justering af dette. Speciallægens Høreklinik ApS fører udelukkende de bedste produkter fra de mest kendte og velansete brands så som Oticon, Resound, Signia og Widex.

Du finder de bedste høreapparater med den mest præcise gengivelse af lyden og den perfekte pasform hos Speciallægens Høreklinik ApS. Med det rette høreapparat kan du faktisk nærmest glemme din hørenedsættelse, og slippe for at føle dig invalideret heraf. Speciallægens Høreklinik ApS hjælper dig selvfølgelig med at finde et høreapparat som matcher dine behov, og med at søge tilskud til anskaffelse af høreapparat.

Du kan læse mere, og bestille tid til en gratis høretest, via Speciallægens Høreklinik ApS’ hjemmeside https://www.slhk.dk/.

More articles