Beskyt din smartphones udseende og funktionalitet med mobil covers

08 december 2018 Astrid Pedersen

editorial

Din fine nye smartphone har med stor sandsynlighed været et dyrt bekendtskab, alene i anskaffelse. De færreste moderne smartphones koster under et par tusind kroner – men man får selvfølgelig også en del mere for pengene, end man gjorde i gamle dage.

Den dag i dag kan smartphones temmelig meget mere end deres forgængere fra forrige årtusind, som stort set kunne bruges til at foretage og besvare opkald, samt modtage og sende tekst beskeder (SMS). Din nye smartphone er forsynet med et hav af spændende funktioner, og kan anvendes som still- og video kamera, tv, biograf eller musikafspiller såvel som telefon og tekst medie. Alle disse smarte features er presset ind i et slankt og strømlinet chassis, som ikke yder den helt store beskyttelse af den sarte elektronik.

Derfor er din telefon særligt sårbar over for slag, stød, og især fald fra selv lave højder ned på hårde overflader. Taber du for eksempel din telefon ud af lommen og ned på en asfalt belagt vej, kan du godt vinke farvel til din smartphones smukke udseende – og er du rigtig uheldig: Til dens smarte funktioner. Og så kigger du til gengæld på en klækkelig værksteds regning for reparation af din smartphone.

Slip for skader – beskyt din smartphone med billige mobil covers

Det er dog forholdsvis nemt at undgå de dyre regninger og ærgrelsen ved at ødelægge sin splinternye smartphone. For få hundrede kroner kan du beskytte din dyre smartphone ved hjælp af et robust telefon cover, eventuelt i kombination med stærk beskyttelsesfilm for den optimale beskyttelse. Med denne kombination er din smartphone effektivt beskyttet imod såvel fald på hårde underlag som ridser og skrammer fra spidse genstande i din lomme eller i din taske – for eksempel nøgler eller kuglepenne.

Du kan finde et stort udvalg af billige og robuste covers til alle mærker og modeller af smartphones på lux-case.dk

Flere Nyheder