Bedre vaping med e juice i høj kvalitet

26 januar 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal smøgerne lægges på hylden til fordel for e cigaretter? Så har du brug for e juice.

Hvad er e juice?

E juice kaldes også for e væske og er navnet på den væske som påfyldes containeren på din e cigaret og som får dampen fra denne til at dufte og smage på en bestemt måde.

Du kan købe e væske eller e juice med eller uden tilsat nikotin, eller med nikotin i varierende mængde. Dette er med til at gøre e cigaretter til det ideelle middel til rygestop.

Du kan nemlig selv bestemme hvor meget nikotin din e juice skal indeholde og dermed langsomt trappe ud af din nikotin afhængighed samtidig med at du stadig kan nyde en ”smøg” sammen med kollegerne i rygepausen, eller med vennerne til festen. Og så foregår din ryge afvænning ganske gradvist over tid i stedet for med eet slag.

E juice i mange forskellige smags- og duftvarianter

På samme måde kan du selv vælge hvordan dine e cigaretter skal smage. Hvis du ikke er så meget til smag og duft kan du vælge en e juice uden tilsatte aroma stoffer. De fleste foretrækker dog at deres e cigaretter smager af noget. Derfor findes der mange forskellige varianter af e juice aroma, for eksempel frugt og bær, slik eller tobak.

Du kan også vælge en frisk variant af e juice som smager og dufter af pebermynte, eukalyptus eller mentol. Og endelig findes der mere eksotiske varianter af e juice eller e væske som for eksempel dufter og smager af din favorit drink, for eksempel Baileys, whiskey eller rom.

Find billig e juice online hos Gosmoke.dk

Hvis du er i markedet efter e juice eller e væske i høj kvalitet kan du med fordel købe den hos Gosmoke.dk. Se det store udvalg på Gosmoke.dk

Flere Nyheder