Bambus tøj i høj kvalitet

Er du træt af dit gamle, slidte bomuldsundertøj, som efterhånden er så gråt og gennemhullet at det under alle omstændigheder står for en udskiftning? Så bør du overveje at købe bambus undertøj fra Boody i stedet for at købe nyt bomulds undertøj.

Hvorfor skal jeg købe bambus undertøj?

Hvis du ønsker dig lækkert undertøj som holder faconen ved kogevask og som forbliver blødt og elastisk år efter år skal du vælge bambus undertøj frem for undertøj af bomuld. Det kan måske virke mærkeligt at de høje ranke bambusplanter, som umiddelbart virker utroligt hårde og seje, skulle kunne forvandles til let og blødt tekstil.

Men sådan forholder det sig ikke desto mindre. Og det lækre bambus tekstil er faktisk uhyre velegnet til fremstilling af beklædnings stykker så som underbukser, undertrøjer, BHer, T-shirts, leggings, strømper og sokker.

Bambus undertøj – blødt og behageligt

Du vil hurtigt opdage at bambus undertøj er langt tyndere og finere i strukturen end tilsvarende bomulds undertøj. Samtidig føles bambus undertøj langt mere behageligt imod huden. Dette skyldes at bambus tekstil arver den porøse struktur som karakteriserer bambus fibre, og dermed har gode ventilerende egenskaber.

Du vil ikke opleve at dit bambus undertøj føles varmt eller klamt mod huden, da bambus tekstil er varme og sved transporterende. Af samme grund vil du ikke opleve lugt gener i samme grad når du anvender bambus undertøj i stedet for undertøj af bomuld, nylon eller microfiber. Og derfor egner bambus undertøj sig særdeles godt til den aktive livsstil hvad end denne foregår i fitness centeret eller på trænings banen.

Køb bambus undertøj hos Boody og støt bæredygtig tekstilproduktion

Vælger du at købe dit bambus undertøj hos Boody køber du tøj fra økologisk og socialt bæredygtig tekstil produktion. Læs mere, og se det store udvalg af bambus undertøj, på Boody.dk