Alle er velkomne på en mandeportal

29 March 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er ikke helt god stil at opstille kønnene længere, for der skal gerne herske ligestilling alle vegne, men samtidig kan vi ikke benægte de biologiske forskelle, interesser og lyster, som der hersker hos de to køn.

Desuden kan den store snak og debat om at føre kønnene sammen også gøre, at det netop medfører en opsplitning, fordi nogle fraktioner bliver trætte af, at man hele tiden skal høre om, hvor ens vi er.

For man har jo brug for en flok at identificere sig med, og man vil gerne være en del af et socialt lag, hvor alle ikke kan eller vil være med – og vi kan trods alt ikke alle lide det samme i denne verden.

Så man søger hen mod et fællesskab, hvor man kan være sig individuelt, men hvor man også oplever, at ens interessesfærer overlapper med nogle andre; og hvor alle ikke kan eller bør være med.

Sådan et sted et Mandeportalen.

mandeportal

Du kan også tage et smut forbi Mandeportalen

Mandeportalen er et sted af både navn og gavn, men det betyder jo ikke, at man bliver forment adgang, hvis man ikke er en mand eller opfatter sig som mand.

Man kan jo have en interesse for mandeting, selvom man er en kvinde, og hvem skal ikke have lov til for eksempel at nyde noget lækkert af for eksempel Gitte Von G uanset hvilket køn, som man er.

For det med at finde et fællesskab skal ikke ses som, at man siger, nogle har lov til at være med, men det er klart, at der vil være nogle præferencer og emner, som der mere falder i tråd med en gruppes interesser med videre, hvorfor der nok er nogle, der ikke finder det spændende eller interessant.

Og sådan skal det også være, for nogle gange skal vi dyrke det forskellige.

More articles